Häng med och träna med ett träningsprogram som motivation och inspiration inför Mental Health Run den 8 oktober. Träningsprogrammen, som är utformade av löpexperten Anders Szalkai, finns på sex olika nivåer och innehåller runt tre effektiva pass i veckan, vilket gör att du kommer ha tid till allt annat du vill göra i sommar samtidigt som du kommer i din bästa femkilometersform!

Samtliga nivåer har detaljerade beskrivningar som coachar dig, och många av träningspassen du ska genomföra har en instruktions- och inspirationsfilm som ger dig tips och motivation i din träning. Utifrån din startstatus och din målbild väljer du själv nivå på programmet. I tablån på träningssidan ser du en uppställning där du kan jämföra nivåerna, och hitta den nivå som passar just dig. Så vill du ha lite drygt tio givande träningsveckor i sommar/tidiga hösten och komma så bra förberedd du kan till Mental Health Run ska du inte tveka att hänga på träningen!

Ladda hem programmet – steg för steg:

  1. Gå till webbsidan http://trana.marathon.se/mental-health-run-5-km
  2. I tablån kan du snabbt och överskådligt jämföra de sex olika träningsnivåerna. Välj den nivå som passar dig.
  3. Programmet läggs i din varukorg. Kontrollera och gå vidare till kassan.
  4. Registrera dig som användare. Du anger användarnamn, e-postadress och väljer ett lösenord – välj Skapa nytt konto.
  5. I nästa steg fyller du i namn och adress och gå vidare till Nästa steg.
  6. Kontrollera uppgifterna. Fortsätt till Nästa steg.
  7. Transaktionen genomförs och du dirigeras direkt vidare till ditt träningsprogram.

Du får alltså direkt tillgång till träningsprogram och instruktionsvideor. Använd gärna också den nya twitter-liknande microloggen som du kan fortsätta att använda även efter det att programmet gått ut.

Om du stöter på problem så maila gärna till: anders.szalkai@marathon.se