Föreläsningar

Zoomföreläsning 9 december klockan 19:00

Annso Blixt är grundare av den ideella organisationen Tilia, som stöttar unga och unga vuxna till ökad psykisk hälsa. Hon och Louise Aronsson, verksamhetsledare, driver idag Tilia tillsammans med övriga anställda och 100 volontärer. 

Tilia syftar till att vara en lättillgänglig stödverksamhet som bland annat har en stödchatt som är öppen varje kväll, året om, inga undantag storhelger. De har också en del i verksamheten som verkar förändrande, där ungas röster lyfts till beslutsfattare och politiker för samhällsförändring. Organisationen har bland annat tagit emot Psynkpriset från Sveriges kommuner och regioner och blivit utsedda till årets medmänniskor av Svenska Hjältar. 

Annso och Louise kommer att föreläsa om Tilias åtta verksamma år, där de dagligen mött unga som behövt stöd. En vanlig fråga de får från unga är “Är det psykisk ohälsa eller ‘bara’ livet som gör ont? – vilket de ska försöka besvara.

Tanken är också att genom egna erfarenheter samt med kunskap från åren i ideell sektor och möten med unga prata om och problematisera när hälsa och träning blir ohälsosamt och kravfyllt, samt verktyg att hantera detta. 


Föreläsningen hålls via Zoom den 9 december klockan 19:00 och beräknas pågå ungefär en timme. Annso och Louise pratar
 i ungefär 30-40 minuter och sedan kommer vi hålla en frågestund.

Detta är en kostnadsfri föreläsning, så att alla som vill får en möjlighet att närvara. Vill man, får man gärna swisha en gåva till 123 637 41 93. Gåvorna kommer oavkortat gå till den psykiatriska forskningen. Glöm inte märka med gåva❤️

Länk till föreläsningen: https://zoom.us/j/97323802612
Begränsat antal platser