Mental Health Run kan i år presentera vårdgivaren Bonliva Care som sponsor.

 

Alla personer är olika.

 

Den insikten har varit kärnan för oss som jobbar på Bonliva Care alltsedan start och den har format vår verksamhet samt den vård vi erbjuder alla våra patienter. Vi tror inte att en mall passar alla och därför skräddarsyr vi våra neuropsykiatriska utredningar för att passa varje individs unika behov.

 

När vi nu vill stötta ett viktigt ändamål så är Mental Health Run en självklar partner. För precis som vi så främjar och hyllar Mental Health Run allas olikheter – med ett lopp där alla ska kunna delta, oavsett bakgrund. Det tycker vi är fantastiskt!

 


Vi brinner för psykisk ohälsa och kämpar för att normalisera neuropsykiatriska funktionsvariationer. Det är viktigt att våga uppmärksamma och prata om diagnoser som ADHD, autism och intellektuell funktionsnedsättning. Genom evenemang som Mental Health Run skapas goda förutsättningar för vidare dialog.

 

Vi vet också att mer forskning kring neuropsykiatriska diagnoser är otroligt viktigt för vår patientgrupp och deras anhöriga. Därför känns det extra bra att allt överskott från vårt sponsorskap går till Fonden för Psykisk Hälsa och att vi därmed stöttar deras viktiga arbete.

 

Inför årets Mental Health Run kommer vi kraftsamla och bjuda in alla medarbetare från våra mottagningar i Stockholm, Falun och Norrköping, samt medarbetarna från moderbolaget Bonliva som de senaste tre åren sponsrat loppet.

 

Nu ser vi fram mot den 1 oktober och hoppas på att få träffa dig där!

 

Benedicte Good

 

Leg. psykolog & verksamhetschef på Bonliva Care